BECOMING YOUR BEST | Cele 12 principii ale liderilor de succes

Ce este

Programul Becoming your Best este programul de leadership care te va ajuta să dezvolți leaderii din organizația ta la adevăratul lor potențial.

Cui se adresează

Persoanelor din organizație care sunt responsabile sau implicate în atingerea obiectivelor de business - manageri, lideri formali sau informali, angajați care se pregătesc pentru promovare.

Broșura detaliată a programului

Descarcă de AICI

Durata sesiunilor

9 sesiuni x 2 ore
16:00 - 18:00

Număr maxim de participanţi

12

Grupe OPEN

Grupa 1 - 26 ianuarie - 30 martie
Grupa 2 - 22 martie - 17 mai
Grupa 3 - 20 aprilie - 15 iunie
Grupa 4 - 17 octombrie - 12 decembrie
Vezi toate grupele OPEN

FACILITATORI

Facilitator:
Alina Perrin

Cu peste 20 de ani de experienţă profesională în resurse umane, business și marketing și formări în studii politice, neuroștiinţa fericirii și psihologie, Alina s-a alăturat echipei Leadder pentru a-și duce mai departe misiunea: de a construi fericirea la nivel individual și organizaţional.

Facilitator:
Cătălina Barbu

Cătălina s-a alăturat echipei în 2014. În prezent, facilitează diferite programe și se ocupă în egală măsură de pregătirea și dezvoltarea colegilor facilitatori.

Are o vastă experienţă de management atât ca antreprenor, cât și ca angajat în poziţii de conducere în diferite multinaţionale. Este pasionată de motociclism și alocă plimbărilor pe două roţi cel puţin o vacanţă pe an, alături de prieteni. Îi face mare plăcere să meșterească prin casă.

Facilitator:
Cosmin Căpăţâneanu

Cosmin are o experienţă în management de peste 15 ani. De-a lungul timpului a activat în IT, ocupând poziţii ca Director General şi Business Unit Director la diferite companii. Este membru în boardul unei companii de logistică, fiind responsabil de departamentele de vânzări, IT şi customer service. Este colegul nostru din 2018 şi spune despre el că este un om vesel şi curios, fiind mereu preocupat de dezvoltarea personală şi a echipei.

Facilitator:
Nicoleta Capătă

Nicoleta și-a început cariera în cadrul departamentului de HR al Flanco, în 2004. Ca Director de Resurse Umane și membru al Boardului de Directori, responsabilitățile ei actuale includ, pe de o parte, coordonarea întregii activități de HR în cadrul Flanco Retail, o echipă de peste 1400 de oameni, și pe de altă parte, contribuția directă la deciziile strategice ale companiei. A absolvit în 2021 școala de coaching One2Coach, iar din 2022 s-a alăturat echipei Leadder și este Trainer certificat Becoming Your Best.

Te-am făcut curios?

Te vom ajuta să afli soluţiile potrivite pentru tine și echipa ta

Experienţa Becoming Your Best la @KLG Europe

newsletter leadder

Abonează-te la Newsletter

Publicăm săptămânal pe blog și îţi transmitem pe mail conţinut original scris de echipa noastră, materiale utile din programe sau surse de informare și inspiraţie.
Abonare