Instrumente de lucru

Publicăm aici cele mai eficiente resurse și instrumente de lucru pe care le absolvenţii programelor noastre le folosesc ca să devină mai inspiraţi, mai eficienţi, și mai productivi în viaţa lor personală și profesională.

Procesul în 6 Pași pentru
rezolvarea de probleme

Soluţia numărul 1 la nivel mondial pentru rezolvare de probleme, acest proces te ajută să găsești soluţii pentru cele mai mari provocări și îţi oferă un model ușor de replicat oricând.

Stabilirea obiectivelor
pe fiecare rol

Identifică ce este cel mai important în rolurile din viaţa ta și setează-ţi obiective anuale care să te ajute să îţi îndeplinești viziunea.

Cash Flow și P&L
Template în Excel

Cash Flow-ul și Contul de Profit și Pierdere (P&L) sunt instrumente financiare esenţiale în orice tip de afacere. Am creat un template prietenos care să-ţi vină în ajutor în crearea rapoartelor tale financiare. Descarcă fișierul excel și actualizează-l cu propriile tale date.

Blog & More

Publicăm săptămânal conţinut original scris de echipa noastră, materiale utile din programe sau surse de informare și inspiraţie.

newsletter leadder

Newsletterul Leadder

În fiecare miercuri dimineaţă transmitem articolul de blog al săptămânii, scris de unul dintre colegii noștri. O dată pe lună îndrăznim să-ţi scriem mai pe larg despre veștile noastre sau subiecte de actualitate și interes pentru comunitatea noastră.