Portofoliul nostru cuprinde o gamă completă de produse de training pentru dezvoltarea oamenilor și a organizaţiilor din care aceștia fac parte. Prin soluţiile noastre, ne ajutăm partenerii să obţină rezultate, generând schimbări comportamentale de durată.

Printre furnizorii noștri se numără Scotwork, Becoming Your Best sau WealthVox. Oferim astfel un set complet de produse și servicii care acoperă toate nevoile de dezvoltare ale oamenilor.

Te invităm să povestim pentru a afla direct de la un specialist soluţiile potrivite pentru tine și echipa ta. 

MANAGEMENT & LEADERSHIP

Reprezentanţa exclusivă Becoming your Best - Global Leadership în România

BECOMING YOUR BEST - Cele 12 principii ale liderilor de succes

Dezvoltat în urma a peste 40 de ani de cercetări, programul formează lideri cu principii clare, care își asumă responsabilitatea pentru acţiunile lor și care contribuie la crearea unei culturi a excelenţei în organizaţia din care fac parte.
Mai multe...

TIME MANAGEMENT

BECOMING YOUR BEST - Time management

Un program care nu rezolvă doar problemele de planificare a timpului, ci ajută participanții să deprindă un mecanism simplu și eficace prin care să-și crească productivitatea cu 30-50% concentrându-se doar pe ce contează cu adevărat – pe plan profesional și personal deopotrivă.
Mai multe...

COMPETENŢE FINANCIARE

Reprezentanţa exclusivă Wealthvox în România

FINANSENS

Să înţelegi şi să foloseşti corect informaţiile financiar-contabile sunt, azi, abilităţi esenţiale în luarea deciziilor manageriale şi în construirea unei afaceri mai predictibile şi mai profitabile.
Cursuri disponibile

COLOR ACCOUNTING

Un program de educaţie financiar-contabilă cu o abordare eminamente practică, Color Accounting se adresează persoanelor care își doresc să dobândească cunoștinţe financiar-contabile de bază și sunt responsabile sau implicate în atingerea obiectivelor de business.
Mai multe...

NEGOCIERE

SCOTWORK ROMÂNIA

Reprezentanţa exclusivă Scotwork International în România - Lider global în training şi consultanţă în negociere din 1975

Bazele negocierii

Înţelegerea conceptelor fundamentale ale negocierii
Cursuri disponibile

Abilităţi avansate de negociere

Dezvoltarea abilităţilor avansate de negociere
Cursuri disponibile

Te-am făcut curios?

Află direct de la un specialist programul potrivit pentru tine și echipa ta