Soluţiile noastre

Portofoliul nostru cuprinde o gamă completă de produse de training pentru dezvoltarea oamenilor și a organizaţiilor din care aceștia fac parte. Prin soluţiile noastre, ne ajutăm partenerii să obţină rezultate, generând schimbări comportamentale de durată. Printre furnizorii noștri se numără Scotwork, Becoming Your Best sau WealthVox. Oferim astfel un set complet de produse și servicii care acoperă toate nevoile de dezvoltare ale oamenilor. Te invităm să povestim pentru a afla direct de la un specialist soluţiile potrivite pentru tine și echipa ta. 

CURSURI MANAGEMENT & LEADERSHIP

Reprezentanţa exclusivă Becoming your Best - Global Leadership în România

Curs management & leadership:
BECOMING YOUR BEST - Cele 12 principii ale liderilor de succes

Dezvoltat în urma a peste 40 de ani de cercetări, programul formează lideri cu principii clare, care își asumă responsabilitatea pentru acţiunile lor și care contribuie la crearea unei culturi a excelenţei în organizaţia din care fac parte.

Curs rezolvare de probleme:
Ghid complet în 6 Pași pentru rezolvarea de probleme

Cum ar fi să ai un model pe care să îl poţi aplica la orice nivel în organizaţia ta, pentru a rezolva orice problemă? Ghidul complet în 6 paşi îţi oferă cel mai eficient şi prietenos instrument pentru rezolvarea problemelor.

CURS TIME MANAGEMENT

BECOMING YOUR BEST - Time management

Un program care nu rezolvă doar problemele de planificare a timpului, ci ajută participanții să deprindă un mecanism simplu și eficace prin care să-și crească productivitatea cu 30-50% concentrându-se doar pe ce contează cu adevărat – pe plan profesional și personal deopotrivă.

CURS LUARE DE DECIZII

DECISION MAKING: Procesul de decizie în 4 pași

Deprinde o abordare structurată a procesului de luare de decizii și învaţă să iei decizii mai bune, mai rapid, cu mai multă încredere – de fiecare dată.

CURSURI COMPETENŢE FINANCIARE

Reprezentanţa exclusivă Wealthvox în România

Curs de educaţie financiar-contabilă de bază:
FINANSENS

Să înţelegi şi să foloseşti corect informaţiile financiar-contabile sunt, azi, abilităţi esenţiale în luarea deciziilor manageriale şi în construirea unei afaceri mai predictibile şi mai profitabile.

Curs de finanţe pentru non-finanţiști:
COLOR ACCOUNTING

Un program de educaţie financiar-contabilă cu o abordare eminamente practică, Color Accounting se adresează persoanelor care își doresc să dobândească cunoștinţe financiar-contabile de bază și sunt responsabile sau implicate în atingerea obiectivelor de business.

NEGOCIERE

SCOTWORK ROMÂNIA

Reprezentanţa exclusivă Scotwork International în România - Lider global în training şi consultanţă în negociere din 1975

Cursuri de negociere pentru începători

Înţelegerea conceptelor fundamentale ale negocierii

Cursuri de negociere pentru avansaţi

Dezvoltarea abilităţilor avansate de negociere

Te-am făcut curios?

Află direct de la un specialist programul potrivit pentru tine și echipa ta

Te susţinem să ai din ce în ce mai mult succes!
Şi garantăm 100% pentru satisfacţia ta!

Vrei să te convingi că programele noastre generează rezultate măsurabile în activitatea ta? Testează un loc într-o grupă OPEN!
Primești 100% banii înapoi dacă nu ești mulțumit.