BECOMING YOUR BEST | Ghid complet în 6 Pași pentru rezolvarea de probleme

Ce este

Soluţia numărul 1 la nivel mondial pentru rezolvare de probleme, acest proces te ajută să găsești soluţii pentru cele mai mari provocări și îţi oferă un model ușor de replicat oricând.

Cui se adresează

Cursul se adresează oricărui angajat, indiferent de nivelul ierarhic din organizaţie și este potrivit pentru a rezolva orice fel de problemă, profesională sau personală.

Broșura detaliată a programului

Descarcă de AICI

Durata sesiunilor

2 ore
15:30 - 17:30

Număr maxim de participanţi

12

Grupe OPEN

În curând...
Cu stângul – și cu pagaia ruptă încă de la primii metri în apă, Ivan Patzaichin a câștigat al doilea aur olimpic din carieră la Jocurile Olimpice din 1972. Aveau să urmeze încă 2 medalii de aur și trei de argint la Jocurile Olimpice și numeroase alte titluri și distincţii ca antrenor.
 
Cursul Becoming Your Best | Ghid complet în 6 Pași pentru rezolvarea de probleme poartă, în onoarea lui Ivan, dar și pentru a ne aduce aminte că până și cele mai mari provocări își găsesc rezolvare, simbolul rezilienţei și voinţei arzătoare de a merge înainte – chiar și cu stângul.

FACILITATORI

Facilitator:
Alina Perrin

Cu peste 20 de ani de experienţă profesională în resurse umane, business și marketing și formări în studii politice, neuroștiinţa fericirii și psihologie, Alina s-a alăturat echipei Leadder pentru a-și duce mai departe misiunea: de a construi fericirea la nivel individual și organizaţional.

Facilitator:
Cătălina Barbu

Cătălina s-a alăturat echipei în 2014. În prezent, facilitează diferite programe și se ocupă în egală măsură de pregătirea și dezvoltarea colegilor facilitatori.

Are o vastă experienţă de management atât ca antreprenor, cât și ca angajat în poziţii de conducere în diferite multinaţionale. Este pasionată de motociclism și alocă plimbărilor pe două roţi cel puţin o vacanţă pe an, alături de prieteni. Îi face mare plăcere să meșterească prin casă.

Facilitator:
Cosmin Căpăţâneanu

Cosmin are o experienţă în management de peste 15 ani. De-a lungul timpului a activat în IT, ocupând poziţii ca Director General şi Business Unit Director la diferite companii. Este membru în boardul unei companii de logistică, fiind responsabil de departamentele de vânzări, IT şi customer service. Este colegul nostru din 2018 şi spune despre el că este un om vesel şi curios, fiind mereu preocupat de dezvoltarea personală şi a echipei.

Facilitator:
Nicoleta Capătă

Nicoleta și-a început cariera în cadrul departamentului de HR al Flanco, în 2004. Ca Director de Resurse Umane și membru al Boardului de Directori, responsabilitățile ei actuale includ, pe de o parte, coordonarea întregii activități de HR în cadrul Flanco Retail, o echipă de peste 1400 de oameni, și pe de altă parte, contribuția directă la deciziile strategice ale companiei. A absolvit în 2021 școala de coaching One2Coach, iar din 2022 s-a alăturat echipei Leadder și este Trainer certificat Becoming Your Best.

Te-am făcut curios?

Te vom ajuta să afli soluţiile potrivite pentru tine și echipa ta
newsletter leadder

Abonează-te la Newsletter

Publicăm săptămânal pe blog și îţi transmitem pe mail conţinut original scris de echipa noastră, materiale utile din programe sau surse de informare și inspiraţie.
Abonare