BECOMING YOUR BEST | Planificare și rezolvare de probleme

Ce este

Soluţia numărul 1 la nivel mondial pentru rezolvare de probleme, acest proces te ajută să găsești soluţii pentru cele mai mari provocări și îţi oferă un model ușor de replicat oricând.

Cui se adresează

Cursul se adresează oricărui angajat, indiferent de nivelul ierarhic din organizaţie și este potrivit pentru a rezolva orice fel de problemă, profesională sau personală.

Broșura detaliată a programului

Descarcă de AICI

Durata sesiunilor

O zi de curs - 8h
9:00 - 17:00

Număr maxim de participanţi

20

Grupe OPEN

Următoarele grupe OPEN:
1 iulie, Cluj-Napoca
18 septembrie, București
6 noiembrie, București
Cu stângul – și cu pagaia ruptă încă de la primii metri în apă, Ivan Patzaichin a câștigat al doilea aur olimpic din carieră la Jocurile Olimpice din 1972. Aveau să urmeze încă 2 medalii de aur și trei de argint la Jocurile Olimpice și numeroase alte titluri și distincţii ca antrenor.
 
Cursul Becoming Your Best | Ghid complet în 6 Pași pentru rezolvarea de probleme poartă, în onoarea lui Ivan, dar și pentru a ne aduce aminte că până și cele mai mari provocări își găsesc rezolvare, simbolul rezilienţei și voinţei arzătoare de a merge înainte – chiar și cu stângul.

FACILITATORI

Te-am făcut curios?

Te vom ajuta să afli soluţiile potrivite pentru tine și echipa ta
newsletter leadder

Abonează-te la Newsletter

Publicăm săptămânal pe blog și îţi transmitem pe mail conţinut original scris de echipa noastră, materiale utile din programe sau surse de informare și inspiraţie.
Abonare