Despre noi

Suntem o companie de dezvoltare organizaţională, dedicată organizaţiilor cu ADN antreprenorial și oamenilor din care aceștia fac parte.

Reprezentăm exclusiv în România o serie de organizaţii de training de renume la nivel mondial cum ar fi Scotwork, Becoming your Best sau Wealthvox. Suntem în permanenţă în căutare de noi licenţe și programe care să răspundă nevoilor și provocărilor cu care partenerii noștri se confruntă.

Acest lucru ne permite să punem la dispoziţia clienţilor noștri o serie de programe de elită, cu un istoric dovedit de rezultate măsurabile peste tot în lume. 

Livrăm aceste programe cu ajutorul unei echipe de profesioniști certificaţi, antreprenori și manageri cu experienţă, care cunosc realităţile mediului românesc de afaceri.


La baza proceselor de dezvoltare stau trei piloni principali:

Angajamentul nostru pentru România

Ne dorim cu ardoare să trăim într-o Românie mai bună. De aceea, contribuim activ și măsurabil la succesul oamenilor și al organizaţiilor în care aceștia performează. Aceasta este calea pe care am ales-o pentru a depăși așteptările clienţilor noștri și pentru a deveni partenerul preferat de dezvoltare al companiilor cu ADN antreprenorial din ţara noastră.

Cele 4 valori care ne definesc în tot ceea ce facem:

EXCELENŢĂ

Calitatea de a fi întotdeauna excepţional, remarcabil sau eminent în ceea ce faci.
Întotdeauna acţionăm pentru a depăşi aşteptările partenerilor noştri.
Aristotel ne-a inspirat să alegem această cale: “Suntem ceea ce facem în mod repetat. Excelenţa, prin urmare, nu este o acţiune, ci un obicei“.

ÎNCREDERE

Convingerea că cineva este de nădejde, onest și nu va face nimic împotriva intereselor tale.
Onestitatea şi integritatea nu sunt discutabile. Ele doar există sau nu. Alb sau negru. Am ales ca, indiferent de costuri, să le înglobăm în propriul ADN şi să punem binele partenerilor deasupra intereselor noastre.

DEDICARE

Credinţa că ceea ce faci este foarte important, investind timp și energie pe măsură.
Nu îţi putem rezolva dilemele. Nu îţi putem recruta specialişti. Nu putem nici măcar să îţi oferim soluţii de business. Însă punem în slujba succesului organizaţiei tale toată energia şi determinarea de care suntem capabili.

ENTUZIASM

Manifestarea vie a interesului, alături de dorinţa autentică de a fi mereu implicat.
Cunoaşterea ne luminează viaţa precum energia electrică. Nu putem să fim furnizori universali de electricitate, dar suntem decişi să ajutăm din suflet la declanşarea „comutatorului” reprezentat de entuziasm.

Suntem o echipă de 23 de oameni veseli, pozitivi și proactivi.

Ne-au adus și ne ţin împreună viziunea și valorile noastre comune. Cu adevărat pasionaţi de dezvoltarea oamenilor, suntem fericiţi să contribuim pas cu pas la succesul lor.

Cu toţii avem experienţă managerială și background antreprenorial și ne străduim să aducem plus valoare programelor pe care le facilităm. Aceasta este întreaga noastră echipă, în ordinea numerelor de pe tricou. ☺