Despre noi

Suntem o companie de dezvoltare organizaţională, dedicată organizaţiilor cu ADN antreprenorial și oamenilor din care aceștia fac parte.

Reprezentăm exclusiv în România o serie de organizaţii de training de renume la nivel mondial cum ar fi Scotwork, Becoming your Best, House Of Leading Brands sau Wealthvox. Suntem în permanenţă în căutare de noi licenţe și programe care să răspundă nevoilor și provocărilor cu care partenerii noștri se confruntă.

Acest lucru ne permite să punem la dispoziţia clienţilor noștri o serie de programe de elită, cu un istoric dovedit de rezultate măsurabile peste tot în lume. 

Livrăm aceste programe cu ajutorul unei echipe de profesioniști certificaţi, antreprenori și manageri cu experienţă, care cunosc realităţile mediului românesc de afaceri.


La baza proceselor de dezvoltare stau trei piloni principali:

Angajamentul nostru pentru România

Ne dorim cu ardoare să trăim într-o Românie mai bună. De aceea, contribuim activ și măsurabil la succesul oamenilor și al organizaţiilor în care aceștia performează. Aceasta este calea pe care am ales-o pentru a depăși așteptările clienţilor noștri și pentru a deveni partenerul preferat de dezvoltare al companiilor cu ADN antreprenorial din ţara noastră.

Cele 4 valori care ne definesc în tot ceea ce facem:

EXCELENŢĂ

Întotdeauna acţionăm pentru a depăși așteptările fiecărui partener. Pentru noi, excelenţa nu este o acţiune singulară, ci un mod de gândire, devenind astfel un obicei de zi cu zi.

ÎNCREDERE

Onestitatea și integritatea nu sunt negociabile. Am ales ca, indiferent de costuri, să le înglobăm în propriul ADN și să punem binele partenerilor deasupra intereselor noastre.

DEDICARE

Punem în slujba succesului organizaţiei tale tot efortul și determinarea de care suntem capabili. Energia și timpul nostru sunt resursele pe care ţi le oferim necondiționat.

ENTUZIASM

Ne pasă cu adevărat de binele tău și de aceea suntem curioși și ne manifestăm permanent interesul pentru nevoile tale. Ne dorim în mod autentic să fim 100% implicaţi în succesul tău.

Suntem o echipă de 20 de oameni veseli, pozitivi și proactivi.

Ne-au adus și ne ţin împreună viziunea și valorile noastre comune. Cu adevărat pasionaţi de dezvoltarea oamenilor, suntem fericiţi să contribuim pas cu pas la succesul lor.

Cu toţii avem experienţă managerială și background antreprenorial și ne străduim să aducem plus valoare programelor pe care le facilităm. Aceasta este întreaga noastră echipă, în ordinea numerelor de pe tricou. ☺

Cred că mediul este foarte important!
Şi cred că fac parte dintr-un mediu care îmi face cinste și care i-ar face cinste oricui.

Hai în echipa noastră!

Îţi dorești să te bucuri de o atmosferă unică de lucru? Şi de mult FUN?

Căutăm Sales Business Partner. Vezi AICI ce implică și hai să contribuim împreună la dezvoltarea României!