COLOR ACCOUNTING |
Curs de educaţie financiar contabilă

Ce este

Un curs de educație financiar-contabilă bazat pe Sistemul de învățare Color Accounting Learning SystemTM. Acesta are avantajul de a arăta în mod vizual cum funcționează fundamentele contabilităţii, finanţelor și afacerilor. Odată înţelese și văzute astfel, nu le vei mai uita niciodată.

Cui se adresează

Acest curs se adresează antreprenorilor, managerilor, specialiștilor de orice fel și oricărei alte persoane care ia decizii de business sau răspunde de sistemul de raportare al organizaţiei.

Broșura detaliată a programului

Descarcă de AICI

Durata sesiunilor

4,5 ore
9:00 - 13:30
sau
13:00 - 17:30

Număr maxim de participanţi

15

FACILITATORI

EXPERIENŢA CURSANŢILOR NOŞTRI

Activez într-o companie care oferă servicii în aria financiară, așa că aveam nevoie de o cunoaștere de bază a contabilităţii.

Am ales să particip la Color Accounting și cred cu tărie că a fost o decizie bună! Cursul a fost concis, concentrat pe înţelegerea autentică a proceselor care stau la baza contabilităţii și finanţelor și mai ales, informaţiile au fost livrate în așa fel încât chiar și cineva fără nicio pregătire în domeniu să poată înţelege conceptele în mod logic.

Am apreciat în mod deosebit partea practică a cursului – exerciţiile pe care le-am făcut în echipă, dar și faptul că am beneficiat de experienţa tuturor celorlalte persoane care au participat la curs. Cred că e cu adevărat un bonus că am avut șansa să intru în contact cu oameni care vin din alte arii de expertiză și să ne putem împărtăși experienţele.

Nu în cele din urmă, trainerul a fost foarte bine pregătit, gata oricând să răspundă întrebărilor și deschis către sugestii sau noi idei. Recomand cu drag acest curs tuturor celor care își doresc să înţeleagă cu adevărat fundamentele contabilităţii și să poată descifra oricând un bilanţ contabil sau P&L.

Te-am făcut curios?

Te vom ajuta să afli soluţiile potrivite pentru tine și echipa ta
newsletter leadder

Abonează-te la Newsletter

Publicăm săptămânal pe blog și îţi transmitem pe mail conţinut original scris de echipa noastră, materiale utile din programe sau surse de informare și inspiraţie.
Abonare