COLOR ACCOUNTING |
Curs de educaţie financiar contabilă

Ce este

Un curs de educație financiar-contabilă bazat pe Sistemul de învățare Color Accounting Learning SystemTM. Acesta are avantajul de a arăta în mod vizual cum funcționează fundamentele contabilităţii, finanţelor și afacerilor. Odată înţelese și văzute astfel, nu le vei mai uita niciodată.

Cui se adresează

Acest curs se adresează antreprenorilor, managerilor, specialiștilor de orice fel și oricărei alte persoane care ia decizii de business sau răspunde de sistemul de raportare al organizaţiei.

Broșura detaliată a programului

Descarcă de AICI

Durata sesiunilor

4,5 ore
13:00 - 17:30

Număr maxim de participanţi

15

FACILITATORI

Cătălina Batîr

Cătălina a activat în banking timp de 25 de ani, în instituţii prestigioase precum Raiffeisen, UniCredit, ING sau EximBank. Are o vastă experienţă în finanţarea companiilor de diverse mărimi, dintr-o gama variată de domenii de activitate. S-a alăturat echipei Leadder în calitate de Business Partner și Trainer certificat pentru produse și soluţii de dezvoltare organizaţională destinate ariei financiare.

Eduard Botofei

Are o experienţă de peste 15 ani în domeniul financiar. Este în prezent fondator și owner al Downtown Financial – companie care se ocupă cu servicii de administrare a societăţilor, management financiar și reporting financiar. S-a alăturat echipei noastre în calitate de trainer pentru programul de educaţie financiar-contabilă, Color Accounting.

Mihai Iordache

Mihai are peste 20 de ani de experiență în vânzări și marketing în industria berii și mai bine de 18 în dezvoltarea oamenilor și echipelor. În ultimii 4 ani a fost implicat în diverse proiecte ca trainer, coach, și consultant de business. Misiunea lui este să aducă valoare companiilor prin dezvoltarea oamenilor și a echipelor din care aceștia fac parte.

Te-am făcut curios?

Te vom ajuta să afli soluţiile potrivite pentru tine și echipa ta
newsletter leadder

Abonează-te la Newsletter

Publicăm săptămânal pe blog și îţi transmitem pe mail conţinut original scris de echipa noastră, materiale utile din programe sau surse de informare și inspiraţie.
Abonare