Mirela Petruș – Flanco

Programul Scotwork Abilităţi Avansate de Negociere este un program structurat, interactiv, personalizat, relevant și bazat pe teorie și exemple practice. Programul este potrivit pentru o gamă largă de persoane și profesii, pentru că abilităţile de negociere sunt utile într-o varietate de contexte personale și profesionale.

Pentru mine, în rolul de HR Manager a fost o bună oportunitate de a-mi dezvolta aceste abilităţi, de a-mi îmbunătăţi performanţa, de a învăţa să mă adaptez la schimbările permanente din mediul de business. Mi-a oferit un mixt de teorie, practică și dezvoltare personală astfel încât să devin mai încrezătoare în procesul de negociere. Am învăţat cât de importanţi sunt cei 8 pași iar astăzi, știu că pot obţine maximul din ce îmi propun dacă folosesc informaţiile învăţate în acest program. Am învăţat că într-o negociere este nevoie de o strategie flexibilă, că obiectivele mari se obţin în pași mici, că poţi oferi ceva dar în condiţiile tale.

Laurenţiu Ispir este mai mult decât un trainer, el este un partener în procesul de transformare al participanţilor, simulând o negociere într-un mediu controlat prin adresarea inconfortabilului pentru a obţine maximul de performanţă 😊
Mirela Petruș
HR Manager, Flanco