Eficientizarea Productivităţii Personale® | LMI

Ce este

Un curs care impactează cu adevărat eficienţa și productivitatea. Antrenăm oameni și echipe pentru atingerea obiectivelor prin schimbarea atitudinii.

Cui se adresează

Ne concentrăm pe dezvoltarea oamenilor și a echipelor lor pornind de la top și middle management.

Durata sesiunilor

9 sesiuni x 2 ore

Grupe OPEN

Implementare în sală
➤ 9 mai - 11 iulie
➤ 17 septembrie - 12 noiembrie
➤ 22 octombrie - 17 decembrie

Grupe OPEN

Implementare online
➤ 12 martie - 21 mai
➤ 10 mai - 5 iulie
➤ 4 octombrie - 6 decembrie

Număr maxim
de participanţi

6

Obiectivele cursului

Cursul Eficientizarea Productivităţii Personale® este împărţit în 9 module:

Începând cu Modulul 4, fiecare lecţie include în plus faţă de partea teoretică a manualului, o secţiune de Aplicaţii și Acţiune și o secţiune de Plan de Acţiune. Aceste componente permit personalizarea procesului la nivel individual de către cursant însuși.

Povești de succes

Te-am făcut curios?

Te vom ajuta să afli soluţiile potrivite pentru tine și echipa ta

Cum funcţionează

Fiecare capitol cuprinde un plan de acţiune specific. La început, programul îi ajută pe particianţi să-și regândească modul de stabilire a obiectivelor, precum și modalitatea de măsurare a progresului. Apoi, îi îndrumă să-și identifice schimbările comportamentale și modelele de gândire care influenţează realizarea obiectivelor propuse. Participanţii încep imediat să lucreze cu acest plan și să implementeze schimbările necesare pentru a obţine rezultatele dorite.

Filosofia noastră

Filozofia LMI se fundamentează pe ideea că oamenii au un potenţial nelimitat pentru a-și îndeplini dorinţele, atât pe plan personal, cât și profesional. Singurele bariere reale sunt cele pe care ni le impunem singuri. Ne concentrăm pe pregătirea indivizilor pentru atingerea obiectivelor prin schimbarea atitudinii.

Despre LMI

LMI, fondată în 1966 de Paul J. Meyer în America, este o organizaţie globală specializată în leadership personal și dezvoltare organizaţională.
Cu birouri în 78 de ţări, programe traduse în 23 de limbi și o prezenţă activă în România timp de 13 ani, ne concentrăm pe dezvoltarea oamenilor, în special a celor din poziţii de top și middle management.

Colaborăm cu clienţii noștri în principal prin programe interne, impactând eficienţa și productivitatea. Realizăm performanţe remarcabile, ajutând clienţii să obţină rezultate măsurabile în atingerea obiectivelor lor.
newsletter leadder

Abonează-te la Newsletter

Publicăm săptămânal pe blog și îţi transmitem pe mail conţinut original scris de echipa noastră, materiale utile din programe sau surse de informare și inspiraţie.
Abonare