Eficientizarea Productivităţii Personale® | LMI

Ce este

Un curs care impactează cu adevărat eficienţa și productivitatea. Antrenăm oameni și echipe pentru atingerea obiectivelor prin schimbarea atitudinii.

Cui se adresează

Ne concentrăm pe dezvoltarea oamenilor și a echipelor lor pornind de la top și middle management.

Durata sesiunilor

9 sesiuni x 2 ore

Grupe OPEN

Implementare în sală
➤ 9 mai - 11 iulie
➤ 17 septembrie - 12 noiembrie
➤ 22 octombrie - 17 decembrie

Grupe OPEN

Implementare online
➤ 12 martie - 21 mai
➤ 10 mai - 5 iulie
➤ 4 octombrie - 6 decembrie

Număr maxim
de participanţi

6

Într-o lume rapidă, unde echilibrarea responsabilităţilor de acasă și de la muncă aduce adesea frustrări și amânări, eficientizarea timpului devine esenţială.

Obiectivele cursului

 

Programul nostru vizează îmbunătăţirea planificării și organizării tale, învăţându-te să prioritizezi activităţi de mare valoare și să delegi sarcinile secundare.

Scopul este să te facem nu doar mai eficient, ci și mai productiv, fără a mări numărul de ore lucrate. Beneficiind de peste 50 de ani de experienţă în dezvoltarea profesională globală, acest curs îţi va amplifica performanţa prin stabilirea obiectivelor, dezvoltarea abilităţilor și îmbunătăţirea gestionării timpului. Mai mult, Eficientizarea Productivităţii Personale își propune să transforme modul în care vezi și utilizezi timpul, punând bazele unei productivităţi susţinute și a unor echipe motivate.

Cursul Eficientizarea Productivităţii Personale® este împărţit în 9 module:

Începând cu Modulul 4, fiecare lecţie include în plus faţă de partea teoretică a manualului, o secţiune de Aplicaţii și Acţiune și o secţiune de Plan de Acţiune. Aceste componente permit personalizarea procesului la nivel individual de către cursant însuși.

Te-am făcut curios?

Te vom ajuta să afli soluţiile potrivite pentru tine și echipa ta

Povești de succes

Despre LMI

LMI, fondată în 1966 de Paul J. Meyer în America, este o organizaţie globală specializată în leadership personal și dezvoltare organizaţională.
Cu birouri în 78 de ţări, programe traduse în 23 de limbi și o prezenţă activă în România timp de 13 ani, ne concentrăm pe dezvoltarea oamenilor, în special a celor din poziţii de top și middle management.

Colaborăm cu clienţii noștri în principal prin programe interne, impactând eficienţa și productivitatea. Realizăm performanţe remarcabile, ajutând clienţii să obţină rezultate măsurabile în atingerea obiectivelor lor.
newsletter leadder

Abonează-te la Newsletter

Publicăm săptămânal pe blog și îţi transmitem pe mail conţinut original scris de echipa noastră, materiale utile din programe sau surse de informare și inspiraţie.
Abonare