Claudiu Catana – Impecabil

Un curs excelent din care ai numai de învăţat!

Mai jos, câteva aspecte pozitive, cu precizarea că acestea sunt doar câteva elemente dintr-o ecuaţie mare. În primul rând, pleci de la curs cu o plus valoare profesională ,învăţând de la început că nu negociem tot în viaţă, ci numai ce este necesar. În al doilea rând, reușești cu ajutorul cursului să faci pașii negocierii în ordinea firească a lucrurilor, și nicidecum în ordine aleatorie. Cu alte cuvinte, te disciplinezi.

Am descoperit cât de importanţi sunt toţi cei 8 pași ai negocierii și cum să reușești să folosești timpul în negocieri, cât de importantă este pregătirea negocierii, cât de puternică trebuie să fie argumentarea, semnalizarea și propunerea ,dar și faptul că trebuie să dai o atenţie deosebită și tranzacţionării, încheierii și acordului.

Ce am reţinut după curs? Sunt multe! Am să enunţ doar: stabilește-ţi obiectivul, asigură-te că ai o strategie flexibilă, adresează în permanenţă întrebări, sumarizează cu regularitate toate discuţiile, avansează cu pași mici și siguri, DCV-ICT, agreaţi ce s-a agreat. Acestea sunt doar câteva dintre aspectele pe care le-am reţinut la acest curs, în realitate sunt foarte multe lucruri de învăţat și pus în practică în negocieri viitoare!

Tehnicile acestui curs te învaţă încă de-a doua zi să acţionezi corect și profesionist. Recomand cu drag acest curs și altor persoane din companii de toate dimensiunile!
Claudiu Catana
Director Comercial Impecabil