Laurenţiu Bogdan – Servier Pharma

Rezolvarea problemelor cred că este competenţa care trebuie predată în sistemul de învăţământ. Problemele le întâlnim în fiecare zi, peste tot în jurul nostru, ele desenează calea către viziunea pe care cu toţii o avem în minte despre cum trebuie să arate viitorul, și mai ales, viitorul în care ne vom simţi împliniţi și fericiţi.

Cu toate acestea, de cele mai multe ori, nu știm sau nu am fost învăţaţi cum să rezolvăm problemele astfel încât să ne asigurăm că vom ajunge să aducem în prezent viziunea.

Pe cât de simplu sună cursul Ghid complet în 6 pași pentru rezolvare de probleme, pe atât de simplu este! Totul devine incredibil de ușor atunci când ai o structură și un plan la îndemână astfel încât să poţi realiza tot ceea ce îţi propui. Toate problemele personale sau profesionale se pot aborda în același fel, ajungând la rezultatul dorit de fiecare dată.

În plan profesional, pe lângă o unealtă în abordarea problemelor, îţi oferă și un limbaj comun în cadrul echipei, astfel încât îmbunătăţește considerabil comunicarea între membrii echipei. De aici magia începe să apară: mai puţine probleme, mai multă eficienţă, oameni mai fericiţi, proiecte reușite, atmosferă plăcută.

După parcurgerea programului, am realizat că ingredientele le aveam, doar că nu exista o structură și un limbaj comun. Leadder a reușit să facă ordine și să transforme complicatul în simplu!
Laurenţiu Bogdan
Digital & IS Director Servier Pharma