Dragoș Militaru – Kandia Dulce

În primul rând, marele avantaj al acestor sesiuni de reîmprospătare a conceptelor și tehnicilor de negociere învăţate dar și de punere în practică pe priorităţile curente din business este faptul că sunt facilitate de oameni cu o experienţă de succes în negocierile mari din viaţa reală.

Atât Dan Cantaragiu, cât și Laurenţiu Ispir sunt niște performeri care au acumulat abilităţi aplicate de a pregăti și derula negocieri de succes, la scară mare, în care să creeze valoare mutuală.

Al doilea mare avantaj al acestor sesiuni este că pune participanţii în care s-a investit pentru dezvoltarea abilităţilor de negociere să exerseze pe cazuri reale întregul process de pregătire elaborată pentru o negociere de sucess.

Sesiunea de reîmprospătare a cunoștinţelor în sine, dar mai ales participarea activă a liderului organizaţiei care a sponsorizat participarea cursanţilor, este o excelentă ocazie pentru acesta de a observa evoluţia gradului de dezvoltare al participantului, nivelul de implicare și angajament și de a oferi coaching și/sau feedback.
Dragoș Militaru
CEO Kandia Dulce