Andrei Dobrotă – FreyaPOS – Hospitality Operating System

Trecusem, online, prin experienţa cursului de negociere basic cu Dan Cantaragiu, însă atunci a fost un eveniment organizat în firmă cu colegii de departament. Totuși, unele informaţii au rămas bine fixate.

Cursul fizic de negociere avansată, pe care l-am parcurs cu Laurenţiu, a fost unul deosebit de interesant. Am avut parte de multe experienţe interesante, colegi extrem de dinamici, cu multă experienţă de lucru în diverse domenii, astfel că a fost o provocare constantă să duc la bun sfârșit exerciţiile, reușind astfel să aprofundez mai multe tehnici, pe care le-am utilizat ulterior și în activitatea de zi cu zi (de la deschidere, până la analiza balanţei de putere și tehnici de depășire a blocajelor).

Deși nu pot cuantifica, sunt conștient că mi-am îmbunătăţit abilităţile și m-a ajutat în negocierile mai complexe pe care le-am purtat. Misiunea, în acest moment, este de a transmite și echipei mele de vânzări cunoștinţele dobândite, căutând să obţinem rezultate cât mai bune și cât mai puţine concesii gratuite în perioada următoare.

Mulţumesc atât pentru suportul de curs (îl ţin aproape de birou și mai arunc câte un ochi pe el), dar și pentru toată experienţa în sine.
Andrei Dobrotă
Sales Manager, FreyaPOS - Hospitality Operating System