The ride of a lifetime

În 2005, The Walt Disney Company văzuse vremuri mai bune. Schimbări tehnologice fulminante, o piață suprasaturată și hipercompetitivă, și o echipă cu moralul la pământ sunt doar parte din provocările pe care Bob Iger, cunoscut acum și ca „Hollywood’s nicest CEO”, a trebuit să le înfrunte odată cu numirea sa ca CEO al Walt Disney Company.

15 ani mai târziu, Disney devine cea mai mare companie de media din lume, valoarea sa ajungând să fie de aproape 5 ori mai mare, iar Bob Iger este recunoscut ca unul dintre cei mai inovativi și de succes oameni de business din vremurile noastre.

„Nu m-am gândit niciodată la mine ca fiind excepțional. Așa că la fiecare nou job, m-am bazat întotdeauna pe capacitatea mea de munci mai mult decât pe orice altceva”, scrie Bob Iger.

Excepțional sau nu, Iger este dovada vie că o viziune clară, acompaniată de principii sănătoase și valori cu adevărat asumate te pot trece de orice obstacol și influențează dincolo de ce-ți poți imagina atât parcursul vieții tale personale, cât și cel al organizației în care ești implicat.