Marius Carpuci – Mida Soft Business

Abilităţi Avansate de Negociere este un program bine structurat ce prezintă pașii unei negocieri, bazat pe studii statistice și condimentat cu tehnici profesioniste de negociere și aplicaţii practice pe scenarii simple și complexe. Am apreciat structura conţinutului, claritatea metodologiei și instrumentele prezentate.

Conștientizarea unui proces de negociere structurat, importanţa pregătirii, tehnicile de negociere și tips&tricks pentru a avansa în atingerea obiectivului - toate cresc exponenţial rata de a închide cu succes o negociere. Consider că în viaţa personală componenta emoţională „distorsionează” ceva mai mult claritatea unui proces de negociere, dar cu siguranţă cursul ajută, tocmai prin faptul că aduce claritate în întregul proces.

Învăţarea prin exerciţiu este extrem de benefică, așa că activităţile practice din program au fost foarte importante pentru mine, așa cum a fost și interacţiunea cu trainerul - profi, caldă și cu disponibilitate peste așteptări. Recomand programul tuturor echipelor de vânzări, management și achiziţii pentru a crește cota de succes a negocierilor!
Marius Carpuci
CEO, Mida Soft Business