Alexandru Croitoru – Barrier

Participarea la cursul de Abilităţi Avansate de Negociere organizat de Scotwork a fost o experienţă cu adevărat remarcabilă și benefică din mai multe perspective.

În primul rând, cred că acest program va avea un impact semnificativ asupra activităţii mele profesionale. Prin învăţarea și aplicarea tehnicilor de negociere avansate, am acum încredere că pot aborda negocierile cu o mai mare competenţă și înţelegere a procesului. Acest lucru va contribui la îmbunătăţirea relaţiilor de afaceri, la obţinerea de acorduri mai avantajoase și la gestionarea mai eficientă a conflictelor.

Întregul program a fost de o calitate excepţională. Am apreciat în mod deosebit abordarea practică și interactivă a cursului. Am avut oportunitatea de a aplica imediat noţiunile învăţate în cadrul studiilor de caz și simulărilor de negocieri. Acest aspect a făcut învăţarea mult mai eficientă și mai memorabilă.

Interacţiunea cu trainerul și ceilalţi participanţi a fost de asemenea un aspect deosebit de valoros. Trainerul a fost extrem de experimentat și a reușit să creeze un mediu de învăţare confortabil și deschis, în care am simţit că pot pune întrebări și că pot contribui la discuţii. Schimbul de experienţă și cunoștinţe cu ceilalţi participanţi a adăugat o dimensiune suplimentară valoroasă programului.

Activităţile practice din cadrul programului au fost esenţiale pentru înţelegerea profundă a tehnicilor de negociere. Prin participarea la simulări de negocieri, am avut ocazia să pun în aplicare noţiunile teoretice și să le adaptez la situaţii reale. Acest aspect a consolidat încrederea și abilităţile mele în negociere. Aș recomanda cu entuziasm acest program tuturor celor care doresc să-și dezvolte abilităţile de negociere. Indiferent dacă sunteţi profesionist în domeniul afacerilor, în vânzări sau în oricare alt domeniu care implică negocieri, acest curs vă va oferi instrumentele și cunoștinţele necesare pentru a obţine rezultate mai bune. Este o investiţie valoroasă în dezvoltarea personală și profesională.
Alexandru Croitoru
Manager Achiziţii, Barrier