Andreea Apostol – Business Development Senior

Activez într-o companie care oferă servicii în aria financiară, așa că aveam nevoie de o cunoaștere de bază a contabilităţii.

Am ales să particip la Color Accounting și cred cu tărie că a fost o decizie bună! Cursul a fost concis, concentrat pe înţelegerea autentică a proceselor care stau la baza contabilităţii și finanţelor și mai ales, informaţiile au fost livrate în așa fel încât chiar și cineva fără nicio pregătire în domeniu să poată înţelege conceptele în mod logic.

Am apreciat în mod deosebit partea practică a cursului – exerciţiile pe care le-am făcut în echipă, dar și faptul că am beneficiat de experienţa tuturor celorlalte persoane care au participat la curs. Cred că e cu adevărat un bonus că am avut șansa să intru în contact cu oameni care vin din alte arii de expertiză și să ne putem împărtăși experienţele.

Nu în cele din urmă, trainerul a fost foarte bine pregătit, gata oricând să răspundă întrebărilor și deschis către sugestii sau noi idei. Recomand cu drag acest curs tuturor celor care își doresc să înţeleagă cu adevărat fundamentele contabilităţii și să poată descifra oricând un bilanţ contabil sau P&L.
Andreea Apostol
Business Development Senior, Mazars Global Services Romania