Scotwork | Abilităţi Avansate de Negociere

Dan Cantaragiu Scotwork

Ce este

Cursul Scotwork „ Abilităţi avansate de negociere” îţi pune la dispoziţie tot ce e necesar pentru a deveni un negociator de succes.

Cui se adresează

Cursul este potrivit oricui din companie care poartă negocieri interne sau externe, indiferent de domeniul de activitate al organizaţiei.

Despre Scotwork România

Vezi mai multe

Durata sesiunilor

4 sesiuni pe parcursul a 4 zile de curs

Număr maxim de participanţi

12

FACILITATORI

Facilitator:
Cătălina Barbu

Cătălina s-a alăturat echipei în 2014. În prezent, facilitează diferite programe și se ocupă în egală măsură de pregătirea și dezvoltarea colegilor facilitatori.

Are o vastă experienţă de management atât ca antreprenor, cât și ca angajat în poziţii de conducere în diferite multinaţionale. Este pasionată de motociclism și alocă plimbărilor pe două roţi cel puţin o vacanţă pe an, alături de prieteni. Îi face mare plăcere să meșterească prin casă.

Dan Cantaragiu

Facilitator:
Dan Cantaragiu

În 1997, Dan a avut un vis care a devenit realitate în 2011 odată cu fondarea Leadder. A trăit diverse experienţe manageriale atât în mediul antreprenorial, cât şi în companii multinaţionale. Născut în Constanţa, iubeşte soarele şi marea. La o vârstă fragedă fiind, a citit cuvintele spuse de Mario Andretti, campion mondial de Formula 1: „Dacă ai totul sub control, înseamnă că pur şi simplu te deplasezi prea încet”. De atunci, acest motto îi călăuzeşte viaţa.

Facilitator:
Laurenţiu Ispir

Laurenţiu a lucrat timp de 15 ani pentru Oresa, o companie de investiţii cu rădăcini suedeze axată pe investiţii de capital privat în Europa Centrală și de Est. În calitate de director de investiţii, iar apoi ca partener, a coordonat proiecte în mai multe companii lideri de piaţă din sectoare precum servicii IT, materiale de construcţii și finisaje, FMCG, servicii financiare.
Înainte de Oresa, Laurenţiu fost senior editor la Ziarul Financiar, cel mai mare ziar financiar din România şi redactor șef la Business Magazin. Începând cu anul 2020, s-a alăturat echipei Leadder ca trainer de negocieri și consultant Scotwork România.

Facilitator:
Monica Stroe

Monica are o carieră de peste 15 ani, deținând poziții executive în diferite firme românești și multinaționale. Are experiență în vânzări, marketing, management de proiect și implementarea de soluții strategice în creșterea performanțelor companiilor. În prezent, pe lângă rolul de facilitator din cadrul echipei noastre, este și consultant în industria metalurgică și în piața titanului. Îi place să își petreacă timp cu familia și are o mare pasiune pentru matematică.

Te-am făcut curios?

Te vom ajuta să afli soluţiile potrivite pentru tine și echipa ta
newsletter leadder

Abonează-te la Newsletter

Publicăm săptămânal pe blog și îţi transmitem pe mail conţinut original scris de echipa noastră, materiale utile din programe sau surse de informare și inspiraţie.
Abonare