Luare de decizii

februarie 2024
No event found!
Shopping Basket
Logo

Abonează-te la blogul nostru

*

Nicoleta Capătă

Facilitator

Nicoleta și-a început cariera în cadrul departamentului de HR al Flanco, în 2004. Ca Director de Resurse Umane și membru al Boardului de Directori, responsabilitățile ei actuale includ, pe de o parte, coordonarea întregii activități de HR în cadrul Flanco Retail, o echipă de peste 1400 de oameni, și pe de altă parte, contribuția directă la deciziile strategice ale companiei.

A absolvit în 2021 școala de coaching One2Coach, iar din 2022 s-a alăturat echipei Leadder și este Trainer certificat Becoming Your Best.

Completează formularul pentru a fi contactat

Manifestarea vie a interesului, alături de dorinţa autentică de a fi mereu implicat.
Cunoaşterea ne luminează viaţa , precum energia electrică. Nu putem să fim furnizori universali de electricitate, dar suntem decişi să ajutăm din suflet la declanşarea „comutatorului” reprezentat de entuziasm.
Convingerea că cineva este de nădejde, onest şi nu va face nimic împotriva intereselor tale.
Onestitatea şi integritatea nu sunt discutabile. Ele doar există sau nu. Alb sau negru. Am ales ca, indiferent de costuri, să le înglobăm în propriul ADN şi să punem binele partenerilor deasupra intereselor noastre.

Calitatea de a fi întotdeauna excepţional, remarcabil sau eminent în ceea ce faci.

Întotdeauna acţionăm pentru a depăşi aşteptările partenerilor noştri. Aristotel ne-a inspirat să alegem această cale: “Suntem ceea ce facem în mod repetat. Excelenţa, prin urmare, nu este o acţiune, ci un obicei“.
Credinţa că ceea ce faci este foarte important, investind timp şi energie pe măsură.

Nu vă putem rezolva dilemele. Nu vă putem recruta specialişti. Nu putem nici măcar să vă oferim soluţii de business. Însă punem în slujba succesului vostru toată energia şi determinarea de care suntem capabili.

Completează formularul pentru a putea descărca