Dragoş Sîrbu – Flanco

Întâlnirea mea cu programul “Eficientizarea Producitităţii Personale” şi cu Dan a pornit de la o conjunctură fericită, în sensul în care, prin prisma caracterului business-ului pe care îl conduc – retail electrolit – unul repetitiv până la obsesie, caut în permanenţă soluţii să livrez/livrăm mai mult, de obicei având aceleaşi instrumente la dispoziţie. Coincidenţă fericită pentru că viaţa mi-a făcut cunoştinţă cu Materia şi Profesorul pur întâmplător (tocmai începeam o relaţie de parteneriat nouă, iar partenerul respectiv trecuse prin acest program şi-l cunoscuse pe Dan. Şi-i plăcuse).

“Eficientizarea Productivităţii Personale” a fost un soi de revelaţie, o extracţie dintr-o profunzime a gândurilor şi dintr-o rutină nu totdeauna productivă concomitent cu o ieşire din tunel şi o întoarcere în lumea reală. N-aş putea spune că am învăţat foarte multe lucruri noi, aş spune că am avut surpriza găsirii unor idei, comportamente şi trăiri pe care într-o formă sau alta le-am experimentat de-a lungul vieţii profesionale sau personale şi cărora nu le-am acordat niciodată suficientă atenţie. Iar astăzi, când au început să conteze pentru mine, se dovedesc extrem de valoroase.

Se mai spune că marile pasiuni şi talente se dezvoltă doar dacă ele trec prin mâna Profesorului potrivit, care să te facă să-ţi descoperi, trăieşti, iubeşti menirea şi visul. Nu ştiu dacă fără Dan, acest program - aşa cum l-am descoperit eu - ar mai fi fost la fel.
Dragoş Sîrbu
CEO Flanco