NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Salut!

Societatea ARI ANALITYX SRL, cu sediul social în Loc. Dumbrăviţa, Str. Gabriel Liiceanu Nr. 2, Ap. 2, Camera 2, cod poștal 307160, jud. Timiș, cod fiscal RO 32295325, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J35/2442/2013 email office@leadder.ro, reprezentată de Denisa Cantaragiu, denumită în cele ce urmează „Leadder”, dorim să te informăm cu privire la următoarele aspecte.

💡Scopul Prelucrării Datelor Personale

Prelucram datele personale (nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, funcţie, înregistrări video ale exerciţiilor de negociere, rezultate ale evaluărilor) doar pentru scopuri legitime, precum acela de a furniza servicii de calitate, servicii care constau în susţinerea și organizarea Training-ului „Abilităţi Avansate de Negociere Scotwork”. Astfel, îţi aducem la cunoștinţă următoarele:

 • Pe parcursul sesiunilor, exerciţiile de negociere sunt filmate pentru scopuri didactice și că aceste filmări vor fi șterse la sfârșitul cursului.
 • Vei fi introdus în grupul profesional de lucru Abilităţi Avansate de Negociere Scotwork, pe platforma, WhatsApp. Acest grup este special constituit doar pentru grupa din care faci parte, în scopul comunicării eficiente pe toată durata cursului. După finalizarea cursului ai opţiunea de a părăsi acest grup.
 • Vom folosi și vom păstra adresa ta de email furnizată la semnarea contractului pentru a îţi da acces la Platforma Scotwork Alumni.
 • Vom folosi și vom păstra adresa ta de email furnizată la semnarea contractului pentru a îţi trimite un chestionar online, la 90 zile după finalizarea cursului.

💡Temeiul Prelucrării Datelor Cu Caracter Personal

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate in temeiul art. 6 alin. (1) lit. b) din Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE, respectiv prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract.

💡Destinatarii datelor cu caracter personal

În calitate de reprezentant exclusiv al Scotwork International în România, Leadder colectează, prelucrează și transmite datele tale cu caracter personal către Scotwork International și societăţii D&D Mentoring SRL care este afiliată Ari Analityx SRL. În cazul în care ne revine o obligaţie legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem, de asemenea, divulga anumite date cu caracter personal unor autorităţi publice.

De asemenea, atât Leadder cât și Scotwork International vor păstra și prelucra datele tale personale pentru buna executare a contractului de prestări servicii încheiat între compania noastră și compania de care aparţii.

💡Perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal

Prelucrăm datele tale cu caracter personal atât pe perioada desfășurării Training-ului „Abilităţi Avansate de Negociere Scotwork” cât și ulterior, conform normelor legale ce ţin de arhivarea documentelor, și pentru a avea acces la instrumentele Scotwork ( Ex. Platforma Scotwork Alumni). Cu excepţia cazului în care există o prevedere legală expresă, datele personale vor fi păstrate pe o perioadă nedeterminată, până la retragerea consimţământului tău.

💡Drepturile persoanei vizate

Înţelegem că datele tale personale sunt importante și vrem să te asigurăm că tu ești cel care controlează aceste informaţii. În funcţie de lege și de anumite excepţii sau circumstanţe, ai următoarele drepturi:

 • Să vezi informaţiile pe care le deţinem despre tine – acesta este dreptul tău de acces.
 • Să îţi schimbi sau să îţi actualizezi informaţiile dacă ceva s-a modificat sau este incorect – acesta este dreptul tău la rectificare.
 • Să îţi ștergi informaţiile sau să limitezi modul în care le folosim – acesta este dreptul tău la ștergere și la restricţionarea prelucrării.
 • Să îţi retragi permisiunea pentru utilizarea informaţiilor tale dacă te-ai răzgândit – acesta este dreptul tău la retragerea consimţământului.
 • Să depui o plângere dacă nu ești mulţumit de modul în care îţi gestionăm datele – acesta este dreptul tău de a depune o plângere.
 • Să te opui utilizării informaţiilor tale – acesta este dreptul tău la opoziţe.
 • Şi nu în ultimul rând, beneficiezi de toate drepturile stabilite de Regulamentul UE nr. 679/2016.

Dacă vrei să exerciţi oricare dintre aceste drepturi, trimite-ne un mesaj la adresa de email dataprotection@leadder.ro și vom reveni la tine cât de curând posibil, respectând reglementările aplicabile.

Îţi mulţumim că ai încredere în noi și ne încredinţezi datele tale personale! ⭐

ACORD DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Dorim să te ţinem la curent cu noile informaţii despre produsele și serviciile Leadder.

Te rog să notezi mai jos datele tale de contact și să bifezi căsuţele corespunzătoare.