DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT

Salut!

Societatea ARI ANALITYX SRL, cu sediul social în Loc. Dumbrăviţa, Str. Gabriel Liiceanu, Nr. 2, Ap. 2, Camera 2, cod poștal 307160, jud. Timiș, cod fiscal RO 32295325, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J35/2442/2013, email office@leadder.ro, reprezentată de Denisa Cantaragiu, denumită în cele ce urmează „Leadder”, dorim să te informăm cu privire la următoarele aspecte.

💡Scopul Prelucrării Datelor Personale

Prelucrăm datele personale (nume, prenume, adresă de e-mail) pentru a-ţi oferi acces la platforma noastră. Astfel, având în vedere participarea ta la programul Scotwork Abilităţi Avansate de Negociere, vei primi acces la platforma Scotwork Alumni.

Cu excepţia cazului în care există o prevedere legală expresă, datele personale vor fi păstrate pe o perioadă nedeterminată, până la retragerea consimţământului tău.

💡Temeiul Prelucrării Datelor Cu Caracter Personal

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate în temeiul art. 6 alin. (1) lit. a) din Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE.

💡Destinatarii datelor cu caracter personal

În calitate de reprezentant exclusiv al Scotwork International în România, Leadder colectează, prelucrează și transmite datele tale cu caracter personal către Scotwork International. În cazul în care ne revine o obligaţie legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem, de asemenea, divulga anumite date cu caracter personal unor autorităţi publice.

💡Drepturile persoanei vizate

Înţelegem că datele tale personale sunt importante și vrem să te asigurăm că tu ești cel care controlează aceste informaţii. În funcţie de lege și de anumite excepţii sau circumstanţe, ai următoarele drepturi:

  • Să vezi informaţiile pe care le deţinem despre tine – acesta este dreptul tău de acces.
  • Să îţi schimbi sau să îţi actualizezi informaţiile dacă ceva s-a modificat sau este incorect – acesta este dreptul tău la rectificare.
  • Să îţi ștergi informaţiile sau să limitezi modul în care le folosim – acesta este dreptul tău la ștergere și la restricţionarea prelucrării.
  • Să îţi retragi permisiunea pentru utilizarea informaţiilor tale dacă te-ai răzgândit – acesta este dreptul tău la retragerea consimţământului.
  • Să depui o plângere dacă nu ești mulţumit de modul în care îţi gestionăm datele – acesta este dreptul tău de a depune o plângere.
  • Să te opui utilizării informaţiilor tale – acesta este dreptul tău la opoziţie.
  • Şi nu în ultimul rând, beneficiezi de toate drepturile stabilite de Regulamentul UE nr. 679/2016.

Dacă vrei să exerciţi oricare dintre aceste drepturi, trimite-ne un mesaj la adresa de email dataprotection@leadder.ro și vom reveni la tine cât de curând posibil, respectând reglementările aplicabile.

Îţi mulţumim că ai încredere în noi și ne încredinţezi datele tale personale! ⭐

Pentru a rămâne în baza de date și pentru a fi contactat și în viitor, îţi solicităm acordul expres, conform standardelor GDPR. În cazul în care îţi exprimi consimţământul cu privire la această activitate de prelucrare a datelor, te rugăm să semnezi prezentul formular pentru a face dovada existenţei consimţământului tău.

❗În lipsa acestui acord expres, nu vom putea asigura accesul tău la platforma Scotwork Alumni.