Image

Mircea Popescu – Weber EPL

O mare consecință a programului „Effective Motivational Leadership” a fost că am început să implementăm cu toţii în organizaţie Viziunea, Misiunea, Valorile și Obiectivele, fiind conștienți de faptul că doar după o astfel de implementare fiecare persoană îşi va înţelege rolul în cadrul companiei. Scopul procesului este acela de a motiva oamenii dispuşi și capabili să acționeze autonom pentru atingerea obiectivelor companiei şi pentru continua îmbunătăţire a acestei abordări.

Mai mult decât atât, după parcurgerea programului „Effective Personal Leadership” am devenit conştient de propriile nevoi, în privinţa dimensiunilor culturale şi spirituale ale vieţii mele. Periodic îmi aloc timp pentru reflecție spirituală. Am petrecut două ore pe săptămână meditând asupra viziunii, misiunii și a valorii personale.

Mircea Popescu
General Manager Weber

Image

Daniel Cîrstea – Profi EPP

Un program util, plăcut şi interesant. Programul de Eficientizare a Productivităţii Personale mi-a generat timpul necesar pentru a mă implica în activităţile cu adevărat imperative pentru viaţa mea şi pentru compania Profi.

Ca rezultat al acestei experienţe, echipa mea urmează acelaşi program de Eficientizare a Productivităţii Personale pentru o şi mai crescută sinergie între obiectivele personale şi profesionale ale membrilor echipei Profi.

Un punct forte pentru o atmosferă destinsă, relaxantă creată de trainerul Leadder.

Daniel Cîrstea
CEO Profi

Image

Cristina Paveliu – Weber

Eficientizarea Productivității Personale – muream de curiozitate să înţeleg ce înseamnă, la ce se referă? Aveam colegi care îl făcuseră deja şi simţeam din plin o oarecare complicitate dintre ei, din care, evident, eram exclusă. Şi atunci… a apărut o oportunitate – de a mă înscrie şi eu în acest program. Deşi fusesem curioasă, l-am întâmpinat cu puţină reticenţa, însă pe măsură ce treceau săptămânile, timpul pe care îl petreceam cu materialele creştea, uşurinţa cu care îmi stabileam priorităţi creştea de asemenea, creştea şi procentul de “realizat” al acestor obiective.

După acest program, am rămas cu o mult îmbunătăţită capacitate de a ‘sparge’ un obiectiv mare în ‘bucăţele’ mai mici, pe care să le monitorizez mai uşor, şi pe care să le pot ‘bifa’ ca îndeplinite. Şi, da, e adevărat, pe măsură ce ‘bifezi’, creşte şi motivaţia de a atinge obiectivul mare!
De asemenea, tot din acest program am rămas şi cu o uşurinţă mai mare de a ‘jongla’ cu responsabilităţile mele în plan profesional şi personal, un echilibru mai bun între cele două, pentru că, DA, se poate să le faci pe amândouă.

Celor care se confruntă acum cu aceleaşi dificultăţi, îl recomand cu toată căldura!

Cristina Paveliu
Manager HR Weber

Image

Diana Stîngă – Bistro Dorobanţi

După terminarea cursului Eficientizarea Productivităţii Personale, pot spune că am “primit” libertatea de a-mi organiza viaţa în funcţie de priorităţile mele şi ale firmei, fără a elimina ce era important şi necesar. Am înţeles că totul începe de la mine şi cu mine şi că am puterea să îmi modelez viaţa aşa cum îmi doresc, dacă am destul angajament şi curaj să o fac, dacă urmez regulile şi creez noi obiceiuri.

Vă mulţumesc şi vă doresc mulţi cursanţi deschişi spre schimbare!

Diana Stîngă
Proprietar Bistro Dorobanţi

Image

Dan Moga – Rivoli Food

Cursul Eficientizarea Productivității Personale este instrumentul perfect de a-ţi pune visurile pe hârtie, de a munci pas cu pas la ele şi de a le transforma în realitate.

Dan Moga
CEO Rivoli Food

Image

Silviu Stoica – Popovici Niţu Stoica şi Asociaţii

Am început programul cu o doză însemnată de scepticism. Cum poate ajuta avocații, un program de Eficientizare a Productivității Personale? Am realizat, însă, foarte repede că acesta propune soluţii concrete multor întrebări și probleme specifice nu doar avocaților, ci probabil profesiilor liberale în general.

Dacă mai există vreun dubiu, programul m-a convins definitiv de importanța unui plan clar de carieră pentru fiecare membru al echipei ca modalitate de creștere a productivității echipei dar și a firmei în general. Am găsit în mod particular utile modalitățile de cointeresare a echipei, cu accent pe comunicarea clară a așteptărilor reciproce și pe integrarea obiectivelor personale și cele ale firmei.

Silviu Stoica
Avocat Asociat Popovici Niţu Stoica şi Asociaţii

Image

Sebastian Mîndroiu – PickTwo

Eficientizarea Productivităţii Personale, ca prim program experimentat alături de Leadder, mi-a arătat o lume a rotiţelor ce merg “ca unse”.
Într-un mecanism, fluiditatea este dată de liantul invizibil care împiedică dinţii să se tocească şi face diferenţa între ani şi secole de funcţionare.

Sebastian Mîndroiu
Co-proprietar PickTwo Studio

Image

Radu Călin – PickTwo

Cursul “Eficientizarea Productivității Personale” a reprezentat pentru mine un “Life-Changer”. Pot spune că cel mai important lucru câştigat a fost schimbarea atitudinii.

Bottom line: “Acum nu mai pot să scap de ea (de agendă)”.

Radu Călin
Co-proprietar PickTwo Studio

Image

Mircea Popescu – Weber

Ca urmare a programului “Strategii eficace de vânzare”, am crescut numărul distribuitorilor cu 30%, iar numărul punctelor de vânzare cu 50%.
Un al doilea rezultat important al Programului a fost creșterea considerabilă a motivaţiei personalului de vânzări.

Mircea Popescu
General Manager Weber

Image

Cristian Râmboiu – Men in Black

Au trecut 6 luni de la terminarea cursului şi încă îmi amintesc primele două întrebări ale facilitatorului. “Ce îţi doreşti tu Cristian să realizezi în viaţa asta?” A fost prima oară după mult timp când am căzut serios pe gânduri. M-am simţit ca la o repriză de box când adversarul mi-a administrat prima lovitură serioasă, m-am clătinat puţin dar am rămas în picioare, dar când a venit şi a 2-a lovitură “Şi de ce crezi că până la vârsta asta nu ai obţinut deja ce ţi-ai dorit?” am fost KO complet, scos afară pe targă şi internat la urgenţă.

Îmi dau seama acum că partenerul meu de box eram chiar eu însumi. Era o repriză de box cu umbra mea. E greu să realizezi că de fapt noi suntem aceşti sportivi care stăm în calea realizărilor noastre.

Da, cursul Eficientizarea Productivității Personale este o revelaţie a relaţiei pe care o ai cu tine de atâta amar de timp, realizezi că eşti într-o relaţie rutinată cu tine însuţi, rutina de atitudine, de comportament, de acţiuni zilnice şi tabieturi. Ca în orice relaţie serioasă trebuie să reaprinzi focul iubirii şi cred că acest curs a dat o nouă scânteie acestei relaţii între eu şi mine.

Pe măsură ce scriu îmi dau seama cât de mult am început să mă schimb iar schimbarea este bună şi încă sunt la început.
Acum nu doar gândesc ci şi fac, nu doar fac ci şi planific, nu doar planific ci şi realizez ce mi-am propus. Timpul meu acum este mult mai valoros, şi când spun valoros nu mă gândesc la valori spirituale, ci materiale.
Schimbarea este grea, dar mergeţi pe mâna mea… merită.

Succes mult echipei Leadder şi mulţumesc Dan!

Cristian Râmboiu
Managing Partner Men in Black