Schimbări măsurabile,
de durată

Soluţiile noastre

Suntem distribuitori de programe pentru dezvoltarea competenţelor şi atingerea succesului. Toate produsele şi serviciile noastre fac parte din portofoliul unor firme recunoscute la nivel mondial. Printre furnizorii noştri se numără FISH! Charthouse Learning şi Scotwork. Portofoliul nostru vă oferă o gamă de produse şi servicii care acoperă toate nevoile de dezvoltare ale oamenilor.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi.

Customer care mic
Customer Care

Un client fericit = o afacere prosperă. Soluţia pe care ţi-o propunem constă în patru principii simple pe care poţi construi relaţii de succes în organizaţia ta, cu partenerii şi cu clienţii.

 FISH! Intro®
 FISH! for Friends

Cultura organizationala mic
Cultură organizaţională

Cultura organizaţională e oglindită în ce simt clienţii tăi când interacţionează cu compania ta, cu produsele tale, cu oamenii tăi. Unul dintre cele mai puternice instrumente pentru crearea unui impact pe termen lung.

 FISH! Culture ®
 FISH! for Leaders ®

Leadership mic
Leadership

Sportivii de clasă mondială stăpânesc atât tehnicile specifice și interacțiunea cu echipa, cât și strategia jocului; propunem o abordare similară în dezvoltarea completă a liderilor.

Leadership personal
Leadership strategic
Leadership motivaţional

negociere+mic
Negociere

Transformă modul în care faci afaceri. Îţi oferim instrumentele necesare pentru a deveni un negociator de succes şi pentru a gândi mai creativ în rezolvarea de probleme de afaceri.

Curs avansat de dezvoltare a abilităţilor de negociere ®

Planificare_mic
Planificare

Stâlpul central al performanței reale! Te ajutăm să transformi ideile în obiective și planurile în acțiuni concrete. Importanţa planificării nu poate fi măsurată, dar rezultatele acestora da!

 Workshop planificare ®

Productivitate mic
Productivitate

Instrumentele ideale în generarea de schimbare comportamentală, optimizarea timpului şi creșterea eficienţei - o măsură a succesului sau a eșecului pentru orice afacere.

Productivitate 
Time Management Workshop 

Vanzari mic
Vânzări B2B

Procesul nostru te îndrumă în a dezvolta pas cu pas propriul sistem strategic de vânzări consultative, alături de abilităţile necesare; probabil cel mai bun produs din portofoliul nostru Image result for orange smiley face

Vânzări strategice

Bogdan Ioan Coman - Flanco

Regional Sales Manager

Text recomandare Flanco

X