Schimbări măsurabile,
de durată

Soluţiile noastre

Suntem distribuitori de programe pentru dezvoltarea competenţelor şi atingerea succesului. Produsele şi serviciile noastre fac parte din portofoliul unor firme recunoscute la nivel mondial. Printre furnizorii noştri se numără FISH! Charthouse Learning, Scotwork și Becoming Your Best. Portofoliul nostru vă oferă o gamă de produse şi servicii care acoperă toate nevoile de dezvoltare ale oamenilor.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi.

ccmic-1
Customer Care

Un client fericit = o afacere prosperă. Soluţia pe care ţi-o propunem constă în patru principii simple pe care poţi construi relaţii de succes în organizaţia ta, cu partenerii şi cu clienţii.

 FISH! Intro®
 FISH! for Friends

culturamic-1
Cultură organizaţională

Cultura organizaţională e oglindită în ce simt clienţii tăi când interacţionează cu compania ta, cu produsele tale, cu oamenii tăi. Unul dintre cele mai puternice instrumente pentru crearea unui impact pe termen lung.

 FISH! Culture ®
 FISH! for Leaders ®

negocieremic-1
Negociere

Transformă modul în care faci afaceri. Îţi oferim instrumentele necesare pentru a deveni un negociator de succes şi pentru a gândi mai creativ în rezolvarea de probleme de afaceri.

Curs avansat de dezvoltare a abilităţilor de negociere ®

financiarmic-1
Financiar

Să înţelegi şi să foloseşti corect informaţiile financiar-contabile sunt, azi, abilităţi esenţiale în luarea deciziilor manageriale şi în construirea unei afaceri mai predictibile şi mai profitabile.

 Finansens Blitz
 Finansens 2.0

bybmic-1
Rezolvare de probleme

Cum ar fi să ai un model pe care să îl poţi aplica la orice nivel în organizaţia ta, pentru a rezolva orice problemă? Ghidul complet în 6 paşi îţi oferă cel mai eficient şi prietenos instrument pentru rezolvarea problemelor.

 Ghid complet în 6 Paşi pentru rezolvare de probleme
 Descarcă gratuit modelul în 6 Pași

Bogdan Ioan Coman - Flanco

Regional Sales Manager

Text recomandare Flanco

X